“Πορεία στο Μέλλον” επιλέγει και ο Χριστάκος Θεόδωρος!

Άλλη μια αξιόλογη προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” έλαβε χώρα και επίσημα, καθώς ο Χριστάκος Θεόδωρος του Σταύρου θα είναι υποψήφιος στο πλευρό του Θεοδώρου Χήρα, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο Θοδωρής είναι 28 ετών με καταγωγή από τον Παραπόταμο. 

Σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών (Δομικών Έργων) του ΤΕΙ Λάρισας, που εδρεύει στα Τρίκαλα.

Είναι Αστυνομικός στο επάγγελμα και υπηρετεί στην ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ).

Ο ίδιος, με αφορμή την υποψηφιότητα του δήλωσε… << Θέτω τον εαυτό μου για πρώτη φορά στην κρίση των πολιτών. Το όραμα και οι αξίες που πρεσβεύει ο αυτοδιοικητικός συνδυασμός “Πορεία στο Μέλλον” ταυτίζονται πλήρως με τις πεποιθήσεις μου και αποφάσισα να στηρίξω ενεργά τον Θεόδωρο Χήρα σε αυτή την ώριμη προσπάθεια που κάνει για αλλαγή σελίδας στον Δήμο Πύλης. Σκοπός της ενασχόλησης μου με τα κοινά είναι να συμβάλλω και εγώ στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας και να θέσουμε μια τροχοπέδη στην οπισθοδρόμηση που βιώνουν τα χωριά μας.

Έχω φοβερές αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια στον Παραπόταμο… έναν Παραπόταμο που τότε έσφυζε από ζωή , ενώ τα τελευταία χρόνια δυστυχώς κυριαρχεί η στασιμότητα, η απογοήτευση και ο σκεπτικισμός.

Εμείς οι νέοι άνθρωποι πρέπει να χαρτογραφήσουμε τον νέο αυτοδιοικητικό χάρτη της τοπικής κοινωνίας και να δώσουμε μια νότα ανανέωσης και εναλλακτικής προσέγγισης στα κοινά!

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας, δήλωσε… << Ο Θοδωρής έχει τεκμηριωμένη άποψη, έχει όραμα και θέληση για προσφορά και είναι πρόθυμος να συμβάλει στην μεγάλη αλλαγή που επιχειρούμε στα αυτοδιοικητικά δεδομένα στον Δήμο Πύλης. Από την φύση του άνθρωπος υπεύθυνος, συγκροτημένος και φιλότιμος. Δεν είναι τυχαίο που η νεολαία επιλέγει κυρίως τον συνδυασμό μας για να εκφραστεί αυτοδιοικητικά. 

Ο Θοδωρής θα είναι υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Παραποτάμου.

Θοδωρή, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία! >>.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia