“ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” στηρίζει και η ΓΙΔΑ Γεωργία.

Άλλη μια δυναμική προσθήκη για τον Θεόδωρο Χήρα, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου, καθώς η ΓΙΔΑ Γεωργία του Δημητρίου είναι και επισήμως υποψήφια με το συνδυασμό “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” .

Η Γεωργία έχει καταγωγή από το όμορφο Ροπωτό και είναι νοσηλεύτρια στο επάγγελμα. Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Ζήση και μητέρα ενός κοριτσιού.

Η ίδια δηλώνει: Θέτω τον εαυτό μου για πρώτη φορά στην κρίση των συγχωριανών μου. Νιώθω πλήρως συνειδητοποιημένη για την απόφασή μου να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση και απολύτως έτοιμη για να προσφέρω στον τόπο μου. Ο συνδυασμός “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ” θα φέρει την αλλαγή σελίδας που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο Δήμος μας, προκειμένου να μπει σε τροχιά ανάκαμψης και όλοι μας θα εργαστούμε πάνω σε αυτή την κατεύθυνση υλοποίησης.

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας, δήλωσε: Η Γεωργία είναι μια δυναμική γυναίκα που θα “παλέψει” με όλες τις δυνάμεις της για το καλό του χωριού της. Διαθέτει την ωριμότητα και την αποφασιστικότητα που θα την οδηγήσουν στον φωτεινό δρόμο της επιτυχίας.

Η Γεωργία θα είναι υποψήφια για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Ροπωτού.

Γεωργία, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή σου επιτυχία!

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia