Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος τις επόμενες ημέρες

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής: 

ΤΕΤΑΡΤΗ 01/06/2022

  1. Από ώρα 08:00 – 15:00 και στα χωριά Βαλτινό, Κάτω Ελάτη, Μέλιγος, Ματσουκέϊκα, ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΡΑΒΑ – ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ, βιοτεχνία ΜΠΑΡΟΥΤΑ, Φ/Β, αρδευτικά, βιοτεχνίες και βιομηχανίες των παραπάνω περιοχών.

ΠΕΜΠΤΗ 02/06/2022

  1. Από ώρα 08:00 – 15:00 και στα χωριά Ρόγγια, Διπόταμος, Βιοτεχνία ΠΟΥΛΙΑΝΙΤΗ, ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΤΣΙΑΚΟΣ, Φ/Β, αρδευτικά, βιοτεχνίες και βιομηχανίες των παραπάνω περιοχών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/06/2022

  1. Από ώρα 09:00 – 13:00 και στα χωριά Παναγίτσα, Γριζάνο, ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΥΦΑΝΤΗΣ, κτηνοτροφικές μονάδες, Φ/Β, αρδευτικά, βιοτεχνίες και βιομηχανίες των παραπάνω περιοχών.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia