Πού θα γίνουν διακοπές ρεύματος την επόμενη εβδομάδα

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 12-09-2022

  1. Από ώρα 08:00 – 15:00 στο χωριό Μεγάρχη όχι το χωριό, τα αρδευτικά Μεγάρχης προς και τα ψυγεία Μεγάρχης, πτηνοτροφείο Λαναράς, τα Φ/Β, βιομηχανίες και βιοτεχνίες της παραπάνω περιοχής. 

ΤΕΤΑΡΤΗ 14-09-2022

  1. Από 08:00 – 08:10 και 12:00 – 12:10 στα Τρίκαλα και στις περιοχές οδός Καρδίτσης δεξιά, από την διασταύρωση Λόγγου έως κόμβο Καρδίτσης (Ελαστικά Σταυράκης – υπεραστικό ΚΤΕΛ), από κόμβο Καρδίτσης αριστερά και δεξιά εώς γέφυρα οδού Καρδίτσης, όπισθεν Νοσοκομείου και Σαράγια, Καρυές, Φλαμούλι, φλαμουλάκι, Αμπελάκια, Αγία Μονή, Πυργετός, Πύργος, Κηπάκι Σαραγίων, Κηπάκι Καλαμπακας, Γαρδικάκι, Αγιοι Απόστολοι, Ρογκια, Διπόταμος, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες των παραπάνω περιοχών.  
  • Από ώρα 09:00 – 12:00 στα Τρίκαλα και στις οδούς, Σύρρου, Αρριάνού από γωνία Ησιόδου έως  γωνία Πλουτάρχου , Φλεγύου από γωνία Αγ. Κων/νου έως Νο 63 ή 59, Μυκόνου, Μήλου και Ησιόδου
  • Από ώρα 12:00 – 14:00 στα Τρίκαλα και στις οδούς Σπετσών, Ύδρας, Πορφυρογένη, Πόρου, Δύμης, Οινουσσών.

ΠΕΜΠΤΗ 15-09-2022

  1. Από ώρα 08:00 – 13:00 στα χωριά, Λιόπρασο, Λαγκαδιά, Ελληνόκαστρο, Αγρελιά, τα αρδευτικά, Φ/Β, βουστάσια, χοιροστάσια, βιομηχανίες και βιοτεχνίες των παραπάνω περιοχών.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia