Πού θα γίνουν διακοπές ρεύματος την ερχόμενη εβδομάδα

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΤΡΙΤΗ 03/05/2022

Από ώρα 09:00-12:00 στο χωριό: Μικρό Κεφαλόβρυσο, καθώς και τα αρδευτικά Αγίων Αποστόλων και Μικρού Κεφαλοβρύσου , Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες της περιοχής. Ολιγόλεπτη διακοπή 09:00-09:10 και 12:00-12:10 στα χωρία Μεγάρχη, Διαλεκτό, βιομηχανία γάλακτος Όμηρος και ξυλουργείο Παπαβασιλείου.
Από ώρα 11:00-14:00 στα χωριά: Βαλτινό, Κάτω Ελάτη, Οικ. Ματσουκέϊκα, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες της περιοχής καθώς και αλουμίνια Μπαρούτας και Χοιροστάσιο Μαράβας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 04/05/2022

Από ώρα 11:00-14:00 Στο χωριό: Ρόγγια, όχι το χωριό, χοιροστάσιο Στάμου, βουστάσιο Κουτσώνα, βιοτεχνία Πρεβέντα, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες της περιοχής.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia