Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους των Τρικάλων – Δείτε τις οδούς

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με:

– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων προκειμένου εκτελεσθούν εργασίες τσιμεντόστρωσης, απομάκρυνσης μπαζών και ανακατασκευής των πεζοδρομίων τη Δευτέρα 26/06/2023 τις ώρες από 07:30 έως 15:00

α) Στην οδό Μαυροκορδάτου και στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωσή της με την οδό Κωλέττη έως τη διασταύρωσή της με την οδό Αθηνάς Εργάνης.

β) Στην οδό Αλεξάνδρας και στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωσή της με την οδό Δεληγιώργη έως τη διασταύρωσή της με την οδό Βαλαωρίτου.

– προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης, το Σάββατο 24/06/2023 τις ώρες 07.00 έως 15.00

α) Στην οδό Καποδιστρίου και στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωσή της με την οδό Συγγρού, έως τη διασταύρωσή της με την οδό Ασκληπιού.

β) Στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ και στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωσή της με την οδό Φλέμινγκ, έως τη διασταύρωσή της με την οδό Καποδιστρίου.

γ) Στην οδό Ζωγράφου και στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωσή της με την οδό Βύρωνος, έως τη διασταύρωσή της με την οδό Καποδιστρίου

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia