Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 18 έως 23 Ιουνίου 2023

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ την Κυριακή 18 Ιουνίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Φαρκαδόνος. Εν συνεχεία θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αειμνήστου Σπυρίδωνος Σαπουνά.

Το βράδυ στις 9:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Τρικάλων επί τη εορτή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου και του Οσίου Παϊσίου του Μεγάλου.

Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου το βράδυ στις 9:00 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Οδηγήτριας» στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γκούρας.

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου το πρωί, ευγενώς προσκληθείς, θα συμμετάσχει στο Μοναχικό Συνέδριο που τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Σουμελά.

Το απόγευμα στις 8:00 θα μεταβεί στο Υπαίθριο Θέατρο του Φρουρίου των Τρικάλων και θα παρακολουθήσει την εορταστική εκδήλωση λήξης των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης που θα περιλαμβάνει την παρουσίαση ύμνων και τραγουδιών από Χορωδιακά Εργαστήρια, καθώς και Χορευτικά Παραδοσιακά Συγκροτήματα, τα οποία καλλιεργούν με προσεκτική επιμέλεια τις παραδοσιακές και σύγχρονες εκφράσεις της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, μέσα στην ενοριακή ζωή.

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων επί τη εορτή του Γενεθλίου του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia