Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 24 έως 30 Ιουνίου 2023

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 24 έως 30 Ιουνίου 2023

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 24 Ιουνίου το απόγευμα στις 6:30 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΙΤΙΣΣΑΣ» στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Διαλεκτού.

Την Κυριακή 25 Ιουνίου το πρωί 7:00-10:00 θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Διαλεκτού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΙΤΙΣΣΑΣ».

Την Τρίτη 27 Ιουνίου το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων των Αγίων Αναργύρων Κύρου και Ιωάννου.

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ» και των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Φαρκαδόνος.

Το βράδυ 9:00-12:30 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ιερά Αγρυπνία στο εορτάζον παρεκκλήσιο επ’ ονόματι των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου εντός του Επισκοπείου (Είσοδος για τους πιστούς από την οδό Απόλλωνος 19).

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Καλονερίου.

Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα Ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων ομωνύμου χωρίου Τρικάλων.

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Παλαιομοναστήρου.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia