Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 1 έως 8 Ιουλίου 2023

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου από 1 έως 8 Ιουλίου 2023

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 1 Ιουλίου το απόγευμα στις 7:00 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γριζάνου με την ευκαιρία της Συνάξεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Η ΕΛΠΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ» της «ΓΡΙΖΑΝΙΩΤΙΣΣΑΣ».

Την Κυριακή 2 Ιουλίου το πρωί 7:00-10:00 θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γριζάνου με την ευκαιρία της Συνάξεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Η ΕΛΠΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ» της «ΓΡΙΖΑΝΙΩΤΙΣΣΑΣ».

Tο απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Λογγακίου με την ευκαιρία της Συνάξεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Παύσον Λύπη».

Το βράδυ στις 9:30 θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γριζάνου με την ευκαιρία της Συνάξεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Η ΕΛΠΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ» της «ΓΡΙΖΑΝΙΩΤΙΣΣΑΣ».

Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 8:00 το βράδυ θα τελέσει τα εγκαίνια του νεοανεγερθέντος Αρχονταρικίου και του βοηθητικού χώρου (Μαγειρείο) της Ενορίας Αγίας Κυριακής του χωρίου Αγία Κυριακή.

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 7:30 το απόγευμα θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Νεράιδας.

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου το πρωί το πρωί 7:00-10:00 θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής χωρίου Αγία Κυριακή.

Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Προκοπίου στο χωρίο Άγιος Προκόπιος.

Το Σάββατο 8 Ιουλίου το πρωί 7:00-10:00 θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Προκοπίου στο χωρίο Άγιος Προκόπιος.

Το μεσημέρι θα μεταβεί στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στην Πύρρα και θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού στα παιδιά της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου.

Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Πορταϊτίσσης» στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia