Πρόσθετος εξοπλισμός του Δ. Τρικκαίων με νέα οχήματα

Με τρία νέα οχήματα τύπου 4Χ4 εξοπλίστηκε ο Δήμος Τρικκαίων. Την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 παρελήφθησαν από την αρμόδια υπηρεσία τα συγκεκριμένα οχήματα, που χρηματοδοτήθηκαν από ίδιους πόρους του Δήμου.
Ο «στόλος» οχημάτων του Δήμου Τρικκαίων αποκτά ακόμα περισσότερα «εργαλεία» για να αντιμετωπίζεται η καθημερινότητα και οι ανάγκες που προκύπτουν, αλλά και για χρήση από την Πολιτική Προστασία.
Ο Δήμος εντείνει την προσπάθεια αναβάθμισης και εμπλουτισμού του «στόλου» οχημάτων και, συνακόλουθα, της παρέμβασής του, με πλήθος μηχανημάτων και οχημάτων που παρελήφθησαν τα προηγούμενα χρόνια.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο την περίοδο 2021-2022 με ίδιους πόρους και χρήματα από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ επενδύθηκαν 1,5εκ. € για την προμήθεια χρήσιμων οχημάτων και μηχανημάτων (καινούργια απορριμματοφόρα, αγροτικά μηχανήματα, οχήματα 4Χ4, φορτηγό ανατρεπόμενο, εκσκαφέας, καλαθοφόρο).
Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται και το επόμενο διάστημα, καθώς αναμένεται η προμήθεια εκχιονιστικού εξοπλισμού, προκειμένου 3 επιπλέον οχήματα να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων

Από το γραφείο Τύπου

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia