Πρώτη συνάντηση Μαράβα με τους εκλεγέντες συμβούλους.

Έγινε την Πέμπτη (27.06.2019), η πρώτη συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Πύλης κ. Κώστα Μαράβα και των εκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Πύλης της μεγάλης Δημοτικής Παράταξης «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ». Έλαβε χώρα στον μαγευτικό κήπο του σπιτιού του Δημάρχου στην Κοινότητα Ελευθεροχωρίου.

Ήταν όλοι παρόντες. Και οι επανεκλεγέντες παλαιοί και οι καινούργιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τους συντρόφους τους. Σε οικογενειακό κλίμα, μεταξύ τυριού και αχλαδιού, συζήτησαν, αντάλλαξαν απόψεις γύρω από τον Νόμο του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ και απόλαυσαν την όμορφη βραδιά. Ο Δήμαρχος φανερά χαρούμενος τους καλωσόρισε, τους συνεχάρη για την επιτυχία τους, λέγοντας μεταξύ άλλων:«…Είστε η βιτρίνα του Δήμου μας. Είστε εσείς, που η εικόνα σας, οι κινήσεις σας, οι δράσεις σας θα παρακολουθούνται από όλους και θα κρίνεστε. Θέλω να είστε προσεκτικοί. Τον Αύγουστο θα γίνει η ορκωμοσία και από την πρώτη Σεπτεμβρίου ξεκινάμε δουλειά. Βέβαια, μέχρι τον Σεπτέμβρη, θα είμαστε σε επαφή. Γιατί ο καινούργιος Νόμος του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ, έχει φέρει αλλαγές, τις οποίες πρέπει να κουβεντιάζουμε και να σχεδιάζουμε πάνω σε αυτό. Όλοι θα πάρετε θέσεις ευθύνης.
Για να βοηθήσετε να πάει ο Δήμος πιο μπροστά.

Κλειδί όμως για την επιτυχία μας είναι η συνεργασία, είναι η συλλογική δουλειά. Οι εκλογές τελείωσαν. Τώρα πρέπει όλοι μαζί να αποδείξουμε ότι έτσι έπρεπε να γίνει. Να πω, εδώ, ότι τιμώ απόλυτα όλους τους υποψηφίους του Συνδυασμού που δεν εκλέχθηκαν. Γιατί χάρη και σε αυτούς πετύχαμε την μεγάλη νίκη του 52%. Έχει πολύ δουλειά για όλους, για το καλό των δημοτών μας. Όμως επαναλαμβάνω. Η λέξη κλειδί είναι η συνεργασία και οι συλλογικές αποφάσεις. Δεν θα αδικήσω κανένα….».

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia