«Πόλεμος» Μαράβα – Χήρα για τη Μονομετοχική του Δήμου Πύλης (Βίντεο)

Βγήκαν τα όπλα από τα θηκάρια, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης, με αφορμή το 2ο θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε το μέλλον του σκοπευτηρίου στον Παραπόταμο.

Ο Δήμαρχος Πύλης Κώστα Μαράβας, ήρθε σε ευθεία αντιπαράθεση με τον εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο Θοδωρή Χήρα, για την πρόθεση της δημοτικής αρχής να προχωρήσει σε δωρεάν παραχώρηση χρήσης του δημοτικού ακινήτου (σκοπευτηρίου) Κοινότητας Παραποτάμου στην ανώνυμη δημοτική εταιρεία με την επωνυμία ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΑΣ – ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ.

Ο επικεφαλής της παράταξης «ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» έκανε λόγο για μια κίνηση εκ μέρους της δημοτικής αρχής που γεννά ερωτηματικά, με δεδομένο όπως διευκρίνισε, ότι η Μονομετοχική μέχρι στιγμής μας έχει δείξει πολύ άσχημα επιχειρηματικά πλάνα. «10 χρόνια έχουμε ένα παρατημένο σκοπευτήριο, ποιος ο σκοπός να φύγει από το δήμο; Δεν έχουμε δει κάποια ανάπτυξη από αυτή την εταιρεία.» Επίσης στηλίτευσε το γεγονός ότι δεν υπάρχει απόφαση του ΔΣ της Μονομετοχικής, μετά από έλεγχο που έκανε ο ίδιος στα έγγραφα και αναρωτήθηκε πως διοικείται ακριβώς. Αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσε η αναφορά του σε απλήρωτα κατασχετήρια, κάνοντας λόγο για άφραγκη εταιρεία που δεν μπορεί να αναπτύξει το σκοπευτήριο.

«Ο Κώστας Μαράβας, πονηρά σκεπτόμενος, με την καλή έννοια του Δημάρχου, θα πάρει 800.000 ευρώ από το νέο ΕΣΠΑ. Με την παραχώρηση του σκοπευτηρίου στη Μονομετοχική θα πάρουμε άλλες 200.000 – 300.000 ευρώ παραπάνω. Η ΑΕ είναι εργαλείο, πολύ καλό, δεν το εκμεταλλευτήκαμε γιατι δεν μπορούσαμε. Παραλάβαμε 1,5 εκατ. χρέη. Τα έχει ξεχρεώσει όλα, εξυγίανε τα πάντα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, μόνο καλό θα κάνουμε στο δήμο μας και θα αξιοποιήσουμε την περιουσία μας» απάντησε ο Κώστας Μαράβας.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia