ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΠότε ανοίγει για το κοινό το Φρούριο

Όσον αφορά τους αρχαιολογικούς χώρους της χώρας θα ανοίξουν 18 Μαΐου και η είσοδος των επισκεπτών θα γίνεται με βάση τους κανόνες που έχει θέσει το υπουργείο Υγείας. Οι επισκέπτες θα πρέπει να τηρούν απόσταση 1,5 μέτρου και να εισέρχονται στο χώρο σε ομάδες συγκεκριμένων ατόμων ανά ώρα. Για όλους όσους εισέρχονται στους αρχαιολογικούς χώρους θα υπάρχει σύσταση χρήσης προστατευτικής μάσκας και αλκοολούχου αντισηπτικού διαλύματος. Όσον αφορά την ροή εισόδου και εξόδου του κοινού θα...

Όσον αφορά τους αρχαιολογικούς χώρους της χώρας θα ανοίξουν 18 Μαΐου και η είσοδος των επισκεπτών θα γίνεται με βάση τους κανόνες που έχει θέσει το υπουργείο Υγείας.

Οι επισκέπτες θα πρέπει να τηρούν απόσταση 1,5 μέτρου και να εισέρχονται στο χώρο σε ομάδες συγκεκριμένων ατόμων ανά ώρα.

Για όλους όσους εισέρχονται στους αρχαιολογικούς χώρους θα υπάρχει σύσταση χρήσης προστατευτικής μάσκας και αλκοολούχου αντισηπτικού διαλύματος.

Όσον αφορά την ροή εισόδου και εξόδου του κοινού θα υπάρξει ειδική διαδικασία που ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες στους αρμόδιους, όπως και οι ειδικοί κανόνες για τους χώρους υγιεινής.

Υπενθυμίζεται ότι τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι ανέστειλαν τη λειτουργία τους λόγω πανδημίας στις 13 Μαρτίου. 

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.