Π. Δριτσέλη: «Από τα χειροκροτήματα στις ΕΔΕ και τις απλήρωτες εφημερίες»

Μόνο ως τραγικά μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τα όσα λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες από τους “άριστους” της Κυβέρνησης της ΝΔ, οι οποίοι καθημερινά μας επιφυλάσσουν και μια καινούρια έκπληξη. 

Τη στιγμή, λοιπόν, που το ΕΣΥ καταρρέει και οι υγειονομικοί μας υπερβάλλουν εαυτόν προκειμένου να περιθάλψουν χιλιάδες ασθενείς με ανύπαρκτα, κυριολεκτικά, εφόδια, γιατροί παραπέμπονται στο πειθαρχικό επειδή νόσησαν από κορονοϊό ενώ εφημερίες μηνών παραμένουν απλήρωτες για τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Και όσο με περίσσιο θράσος η ΝΔ καταψηφίζει τροπολογίες που καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και τη διαφάνεια στη διαχείριση της πανδημίας, σπαταλά χιλιάδες ευρώ για ένα σύστημα καταγραφής κρουσμάτων που ήδη υπήρχε και καταθέτει προϋπολογισμό με περικοπές 600 εκ. ευρώ στην Υγεία για το 2021. 

Δηλαδή, με λίγα λόγια ακόμη και τώρα, που βρισκόμαστε στο και πέντε της κρίσης, η Κυβέρνηση συστηματικά επιλέγει να γυρνάει την πλάτη στην πραγματικότητα και αρνείται πεισματικά να ανταποκριθεί στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις της. 

Τελικά, η απόσταση από τα χειροκροτήματα στην ξεδιαντροπιά και από τις επευφημίες στην υποκρισία ποτέ δεν ήταν τόσο μικρή!

Ο κατήφορος για τον κ. Μητσοτάκη και τους “συν αυτώ” δεν έχει τέλος.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia