ΠαραπολιτικάΤρίκαλαΣάκης Παπαδόπουλος: Με μάσκα στην κινητοποίηση των γιατρών

Το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στους ανθρώπους που εργάζονται στην υγεία, έστειλε με τη συμβολική παρουσία του στο πραύλιο του Γενικού Νοσοκομείου, ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ και γιατρός του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Σάκης Παπαδόπουλος. Όπως επισήμανε με αφορμή την διαμαρτυρία στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγειας: «Σήμερα, παγκόσμια ημέρα υγείας είναι επιτακτική η ανάγκη να ακουστεί η κραυγή αγωνίας των ανθρώπων που εργάζονται στην υγεία. Να γίνουν  μόνιμες προσλήψεις τώρα ! Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ...

Το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στους ανθρώπους που εργάζονται στην υγεία, έστειλε με τη συμβολική παρουσία του στο πραύλιο του Γενικού Νοσοκομείου, ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ και γιατρός του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Σάκης Παπαδόπουλος. Όπως επισήμανε με αφορμή την διαμαρτυρία στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγειας:

«Σήμερα, παγκόσμια ημέρα υγείας είναι επιτακτική η ανάγκη να ακουστεί η κραυγή αγωνίας των ανθρώπων που εργάζονται στην υγεία. Να γίνουν  μόνιμες προσλήψεις τώρα ! Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που κατατέθηκε είναι μια ώριμη παρέμβαση, ένα ολοκληρωμένο, ολιστικό πρόγραμμα, η οικονομική πρόταση μας για επιβίωση ανθρώπων και οικονομίας» .

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.