Σειρά επαφών για την υποψήφια ευρωβουλευτίνα Καλυψώ Γούλα στα Τρίκαλα.

Τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ . Δημήρη Παπαστεργίου επισκέφθηκε η υπ. ευρωβουλευτίνα της ΝΔ κ. Καλυψώ Γούλα. Η κ. Γούλα βρέθηκε στα Τρίκαλα επισκεπτόμενη τη δυτική Θεσσαλία,στο πλαίσιο των επαφών της εν όψει των προσεχών ευρωεκλογών. Συνομίλησε με τον κ. Παπαστεργίου για την Αυτοδιοίκηση γενικότερα και την Αυτοδιοίκηση στην ΕΕ ειδικότερα.
Η κ. Γούλα, εξάλλου, ήταν σημαντικό στέλεχος της δημαρχιακής θητείας Μπουτάρη στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Αναφορά έγινε και στο πλαίσιο των νέων συνθηκών που διαμορφώνονται, τόσο στην Ελλάδα την επόμενη περίοδο σε επίπεδα οικονομικό και κοινωνικό, όσο και στην ΕΕ. Επίσης, συζητήθηκαν ζητήματα γενικού πολιτικού ενδιαφέροντος.
Παραβρέθηκαν στη συνάντηση, οι αντιδήμαρχοι Τρικκαίων κ.κ. Σοφία Αλεστά και Ακης Αναστασίου, οι πρ. αντιδήμαρχοι κ.κ. Εφη Λεβέντη και Χρήστος Αναστασίου και η υπ.δημοτική σύμβουλος κ. Τζ. Μπέη.

Στη συνέχεια μετέβη στα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων όπου συναντήθηκε με το προεδρείο της κομματικής οργάνωσης. Η υποψήφια ευρωβουλευτίνα κατέστησε σαφές ότι ο ρόλος της Ελλάδας είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την έννοια της ενωμένης Ευρώπης και ειδικά σε μια συγκυρία όπου ανθεί ο ευρωσκεπτικισμός και η άνοδος της ακροδεξιάς.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia