Σε Κοτρώνι και Βάκαρι ο Θοδωρής Χήρας για τον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής. (ΦΩΤΟ)

Σε Κοτρώνι και Βάκαρι, παρευρέθηκε ο Θοδωρής Χήρας το διήμερο 25/26 Ιουλίου για τον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής.

Για την παρουσία του σε Κοτρώνι και Βάκαρι, στο πλαίσιο των λαμπρών εορτασμών της Αγίας Παρασκεύης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θοδωρής Χήρας, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση, στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb:

<< Την Τρίτη 25-7-2023 παραμονή της εορτής της Αγίας Παρασκευής, είχα την χαρά να παρευρεθώ στο Κοτρώνι μαζί με στενούς μου συνεργάτες, εν μέσω θρησκευτικής ευλάβειας, για τον Πανηγυρικό Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας στον ομώνυμο Ιερό Ναό.

Με το πέρας του Εσπερινού είχα την ευκαιρία να ανταλλάξω ευχές και συνομιλήσω με τους παρευρισκόμενους σε πολύ όμορφο κλίμα.

Την Τετάρτη 26-7-2023 , ανήμερα της εορτής της Αγίας Παρασκευής, παρευρέθηκα από κοινού με στελέχη του συνδυασμού μας “Πορεία στο Μέλλον” στο Βάκαρι και στο ομώνυμο Εξωκλήσιο, όπου παρακολούθησα την Πανηγυρική Θεία λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας και το Ύψωμα της Αγίας.

Στην συνέχεια , μετέφερα τις ευχές μου στους εορτάζοντες , ενώ είχα και εποικοδομητικό διάλογο με κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Εύχομαι η Χάρη της Αγίας Παρασκευής να μας Προστατεύει! >>

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia