Σε ποια χωριά θα γίνει διακοπή ρεύματος την Τετάρτη

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 26-10-2022

  1. Στο χωριό Άγιο Βησσαρίων, Ι. Μ. Αγίου Βησσαρίωνος και οικ. Πόρτα Παναγιά, τα αρδευτικά, Φ/Β, βουστάσια, χοιροστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από ώρα 09:00 – 09:10 και 12:00 – 12:10 ολιγόλεπτη διακοπήστα χωριά Πύλη, Ροποτό, Κοτρώνι, Ελάτη, Περτούλι, Νεραϊδοχώρι, Πύρρα, Δέση, Άγιο Νικόλαο, Καλόγεροι, Άγιο Προκόπιο, Βροντερό, Πετροχώρι και Στουρναρέϊκα.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia