Σε Ροπωτό & Νέα Πεύκη στελέχη του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” το διήμερο του 15αυγούστου.

Στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ροπωτό, περευρέθηκε ο Βαλάντης Τσιούτσιας και στελέχη του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” την Δευτέρα 14 Αυγούστου, μέσα σε κλίμα κατάνυξης και θρησκευτικής ευλάβειας , όπου η γνωστή “κλίση” του Ιερού Ναού προκάλεσε ρίγος συγκίνησης στο παρευρισκόμενο πλήθος. 

Ο Βαλάντης Τσιούτσιας και τα λοιπά ενεργά στελέχη αντάλλαξαν ευχές με το Χριστεπώνυμο πλήθος , ενώ συζήτησαν στο περιθώριο για σημαντικά αυτοδιοικητικά θέματα.

Ανήμερα της μεγάλης εορτής της Παναγίας μας την Τρίτη 15 Αυγούστου, τα αεικίνητα “ορεινά” στελέχη του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” επισκέφτηκαν την πανέμορφη Νέα Πεύκη, όπου παρακολούθησαν μια εξαιρετική εκδήλωση, την οποία επιμελήθηκε ο “Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος Νέας Πεύκης “ΤΟ ΠΛΟΠ”.

Να σημειωθεί ότι η οργάνωση ήταν άψογη από τα μέλη του Συλλόγου, τα οποία και έλαβαν τα εύσημα από τους παρευρισκόμενους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τα στελέχη του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” , είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με κατοίκους και επισκέπτες συνδημότες, για μια σειρά από σοβαρά θέματα του ορεινού όγκου.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia