Σε ρυθμούς προετοιμασίας το καρναβάλι Γόμφων.

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ», κηρύτει και επίσημα, όπως κάθε χρόνο, την έναρξη της μεγάλης προετοιμασίας του καρναβαλιού, με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά και ένα μεγάλο κομμάτι της φαντασίας τους, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα η κατασκευή των αρμάτων! Μιας εθιμοτυπικής εκδήλωσης που με τη στήριξη του Δήμου Πύλης και με ιστορία 30 χρόνων, θα λάβει χώρα την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020 στους Γόμφους Τρικάλων, με καρναβαλιστές όλων των ηλικιών να συμμετέχουν, χορεύοντας σε ένα ξέφρενο ρυθμό παρέλασης αρμάτων αλλά και πεζοπόρων τμημάτων. Ελάτε λοιπόν να διασκεδάσουμε, να γελάσουμε, να χορέψουμε, να φάμε και να πιούμε όλοι μαζί αλλά και να χαρίσουμε το πιο δυνατό μας χειροκρότημα στους συμμετέχοντες αυτής της ξέφρενης εκδήλωσης. 

Μετά το πέρας της παρέλασης των αρμάτων και των πεζοπόρων τμημάτων, θα προσφερθεί στους επισκέπτες φασολάδα, λαγάνα και κρασί!

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην εκδήλωση του καρναβαλιού, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας μήνυμα στην ιστοσελίδα www.facebook.com/politistikossullogosgomfwn, fb: Πολιτιστικός Σύλλογος Γόμφων, ή στο τηλέφωνο: 6906 388 895.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia