Στην ημερίδα της Π.Ε.Δ Θεσσαλίας για το νέο εκλογικό νόμο, Θ. Χήρας και Β.Τσιούτσιας.

Στην ημερίδα της Π.Ε.Δ Θεσσαλίας για το νέο εκλογικό νόμο, Θ. Χήρας και Β.Τσιούτσιας.

Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτώβριου 2023 και των θεσμικών αλλαγών που έχει επιφέρει ο Ν. 4804/2021 στο εκλογικό σύστημα των Δήμων, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων  Θεσσαλίας διοργάνωσε   ημερίδα χθες Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023 και ώρα 19.00 στη Λάρισα, στην αίθουσα της ΔΕΥΑΛ.

Κεντρικός εισηγητής της ημερίδας ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών και Οργάνωσης κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης και ακολούθησε τοποθέτηση και από τον  Προϊστάμενο του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού του ΥΠ.ΕΣ. κ. Κίμωνα Σιδηρόπουλο. 

Το παρών έδωσαν πολλά τρικαλινά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και επικεφαλής συνδυασμών, οι οποίοι ενημερώθηκαν σχετικά με το χρονικό περιθώριο της ηλεκτρονικής κατάθεσης των συνδυασμών την 31η Αυγούστου καθώς και για άλλες σημαντικές λεπτομέρειες των υπό κατάρτιση ψηφοδελτίων τους.

Με μεγάλη προσοχή παρακολούθησαν την ημερίδα και οι κ.κ Χήρας Θεόδωρος και Τσιούτσιας Βαλάντης, ενώ στο πλαίσιο της αποσαφήνισης του νέου εκλογικού νόμου, προέβησαν σε μια σειρά από σημαντικές ερωτήσεις για περαιτέρω διευκρινίσεις στο Προεδρείο της Ημερίδας.Άλλωστε η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά….και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στο συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia