Στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, το νέο Δ.Σ του Α.Ο Πηγής.

Στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, το νέο Δ.Σ του Α.Ο Πηγής.

Συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Μιχαλάκη Χρήστο πραγματοποίησε την Τρίτη 18 Ιουλίου αντιπροσωπεία του νέου Δ.Σ του Α.Ο Πηγής αποτελούμενη από τους: Λαζαρίνα Νικόλαο – Πρόεδρο, Τσίγγα Απόστολο – Γενικό Γραμματέα, Μαυρογιάννη Χρήστο – Γενικό Αρχηγό, Πατσιά Βάιο – Ταμία και Πισσώνη Αικατερίνη – Υπεύθυνη Ακαδημίας.

Μεταξύ των δύο πλευρών έλαβε χώρα σε πολύ όμορφο κλίμα ένας γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος, με κυρίαρχο θέμα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό εν γένει, το χρήσιμο έργο που επιτελούν τα αθλητικά σωματεία στην τοπική κοινωνία, τη σημαντικότητα των τμημάτων υποδομής και την αναβάθμιση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων.

Από την πλευρά του ο κ. Μιχαλάκης Χρήστος ευχήθηκε καλή θητεία στο νέο Δ.Σ του Α.Ο Πηγής με υγεία σε όλα τα μέλη και επιτυχίες εντός αγωνιστικού χώρου. Τόνισε δε, ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας ήταν , είναι και θα είναι πάντα αρωγός στον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό, θα στηρίζει ενεργά τα αθλητικά σωματεία και θα αναδεικνύει το κοινωνικό έργο που επιτελούν.

Το Δ.Σ του Α.Ο Πηγής ευχαριστεί θερμά τον κ. Χρήστο Μιχαλάκη που άκουσε με έκδηλο ενδιαφέρον τις προτάσεις των μελών του και έδειξε ξεκάθαρα την βούληση να προχωρήσει στην υλοποίηση αυτών σε συνεργασία με τις συναρμόδιες υπηρεσίες, με σκοπό την ποιοτικότερη άθληση του έμψυχου δυναμικού μας.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia