ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΣτον Παπαστεργίου οι Τρικαλινοί Μικροπωλητές

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου είχαν σήμερα εκπρόσωποι του Σωματείου Μικροπωλητών Τρικάλων με θέμα το κλείσιμο της λαϊκής και τις συνέπειες που θα υποστούν οι κλάδοι που βγάζουν το ψωμί τους στους πάγκους των λαϊκών αγορών. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ έτεινε ευήκοα ώτα στα αιτήματα του Νίκου Παπακώστα και Μπάμπη Μοσχόφογλου, με κυρίαρχο την υπαγωγή τους σε μέτρα στήριξης, καθώς πλήττονται από την εξάπλωση του κορονοϊού. (Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε τηλεφωνικη επικοινωνία...

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου είχαν σήμερα εκπρόσωποι του Σωματείου Μικροπωλητών Τρικάλων με θέμα το κλείσιμο της λαϊκής και τις συνέπειες που θα υποστούν οι κλάδοι που βγάζουν το ψωμί τους στους πάγκους των λαϊκών αγορών. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ έτεινε ευήκοα ώτα στα αιτήματα του Νίκου Παπακώστα και Μπάμπη Μοσχόφογλου, με κυρίαρχο την υπαγωγή τους σε μέτρα στήριξης, καθώς πλήττονται από την εξάπλωση του κορονοϊού. (Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε τηλεφωνικη επικοινωνία του Δημήτρη Παπαστεργίου με τον Υφυπουργό Κώστα Σκρέκα)

Ένα άλλο ζήτημα που τέθηκε επί τάπητος αφορούσε τα αδιάθετα προϊόντα των επαγγελματιών της λαϊκής με τον Δήμαρχο να αναζητά λύση για την αξιοποίηση τους προκειμένου να μην καταστραφούν.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.