Στους πληγέντες παραγωγούς η Ελένη Στεργίου – Μπότη – Ευχαριστίες προς Μιχαλάκη

Την γέφυρα του Πηνειού ποταμού στο Ζάρκο επισκέφτηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου η δημοτική σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Φαρκαδόνας κα Ελένη Στεργίου-Μπότη. Η κα Στεργίου – Μπότη από το βράδυ της Παρασκευής είχε στενή επικοινωνία με προέδρους κοινοτήτων προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση, ενώ το πρωί του Σαββάτου πραγματοποίησε επισκέψεις σε Ζάρκο και Κεραμίδι προκειμένου να δει από κοντά την επικρατούσα κατάσταση που χαρακτηριζόταν δύσκολη.

Η κα Μπότη κατά την επίσκεψη της στο Ζάρκο μετέβη στη γέφυρα του Πηνειού ποταμού συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Γιάννη Βούλγαρη. Στο συγκεκριμένο σημείο βρισκόταν ειδικό μηχάνημα μισθωμένο από την περιφέρεια προκειμένου να καθαρίσει τις διόδους της γέφυρας από φερτά υλικά κυρίως ξύλα που δεν απελευθέρωναν το νερό κι ήταν άκρως επικίνδυνα για την κατασκευή.

Η ίδια ενημερώθηκε πλήρως για την κατάσταση ενώ κατανόησε την αγωνία των αγροτών για τις καλλιέργειες τους, υπό το φόβο και το ενδεχόμενο της υπερχείλισης του Πηνειού.

Η ίδια εξέφρασε την συμπαράσταση της στους αγρότες, τονίζοντας στον κ. Βούλγαρη, όπως και στις άλλες κοινότητες, του Κεραμιδίου, της Φαρκαδόνας, της Πηνειάδας και των όμορων διαμερισμάτων που ταλανίζονται από ανάλογα προβλήματα ότι θα είναι δίπλα τους και θα πράξει στο μέτρο των δυνατοτήτων της ότι μπορεί σε συνεργασία με όλο το Δήμο Φαρκαδόνας.

Τόσο ο κ. Βούλγαρης, όσο και η κα Ελένη Στεργίου – Μπότη ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Περιφερειακή Ενότητα Τρίκαλων και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη για την άμεση ανταπόκριση για τον καθαρισμό της γέφυρας για την απομάκρυνση των φερτών υλικών.

Krinilive.gr

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia