ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΣτο Αστυνομικό Τμήμα Μετεώρων η Νάτσινα για ελέγχους covid-19

Κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας με επικεφαλής την υπεύθυνη για το νομό Τρικάλων γιατρό Δήμητρα Νάτσινα, μετέβη το πρωί της Τετάρτης στο ΑΤ Μετεώρων για τη διενέργεια δειγματοληπτικού ελέγχου για covid-19 στο σύνολο του προσωπικού. Οι έλεγχοι ολοκληρώθηκαν και τα αποτελέσματα αναμένονται εντός των προσεχών ωρών. Να τονισθεί ότι την εξέταση ζήτησαν οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στο ΑΤ Μετεώρων. Επίσης δόθηκαν από την κα Νάτσινα αναλυτικές οδηγίες για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου...

Κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας με επικεφαλής την υπεύθυνη για το νομό Τρικάλων γιατρό Δήμητρα Νάτσινα, μετέβη το πρωί της Τετάρτης στο ΑΤ Μετεώρων για τη διενέργεια δειγματοληπτικού ελέγχου για covid-19 στο σύνολο του προσωπικού.

Οι έλεγχοι ολοκληρώθηκαν και τα αποτελέσματα αναμένονται εντός των προσεχών ωρών. Να τονισθεί ότι την εξέταση ζήτησαν οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στο ΑΤ Μετεώρων.

Επίσης δόθηκαν από την κα Νάτσινα αναλυτικές οδηγίες για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου και την ορθή λειτουργία των υπηρεσιών βάσει του πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.