ΠαραπολιτικάΤρίκαλα“Παρών” στο αυτοδιοικητικό μέλλον από την Έφη Μπλατζώνη.

Ξάφνιασε η δημοτική σύμβουλος Έφη Μπλατζώνη με την διαφοροποίησή της κατά την ψηφοφορία στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Πύλης. Ένα <<Παρών >> στο τελευταίο θέμα ήταν αρκετό να την διαφοποιήσει από την ψηφοφορία της δημοτικής ομάδας “Πύλης Όραμα”. Για όσους όμως την γνωρίζουν καλά δεν ξαφνιάστηκαν διότι ξέροντας τον τρόπο σκέψης και δράσης της περιμένουν να την δούνε κόντρα σε πολλές αποφάσεις, από όπου κι αν προέρχονται, αν δεν συμβαδίζουν με τον αξιακό της κώδικα...

Ξάφνιασε η δημοτική σύμβουλος Έφη Μπλατζώνη με την διαφοροποίησή της κατά την ψηφοφορία στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Πύλης. Ένα <<Παρών >> στο τελευταίο θέμα ήταν αρκετό να την διαφοποιήσει από την ψηφοφορία της δημοτικής ομάδας “Πύλης Όραμα”.
Για όσους όμως την γνωρίζουν καλά δεν ξαφνιάστηκαν διότι ξέροντας τον τρόπο σκέψης και δράσης της περιμένουν να την δούνε κόντρα σε πολλές αποφάσεις, από όπου κι αν προέρχονται, αν δεν συμβαδίζουν με τον αξιακό της κώδικα τιμής και ηθικής. Σε θέματα που δεν είναι απολύτως σίγουρη και εγκαίρως ενημερωμένη θα είναι απέναντι.
Το αυτοδιοικητικό μέλλον χρειάζεται ένα ισχυρό αυτοδιοικητικό <<Παρών>>.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.