Στο βουνό έκοψε την πίτα η Κυνηγετική Ομάδα Φαρκαδόνας και Περιχώρων !

Έκαναν την διαφορά τα μέλη της Κυνηγετικής Ομάδας Φαρκαδόνας και Περιχώρων που αντάλλαξαν ευχές κι έκοψαν την πίτα με τις καραμπίνες στο χέρι.

Για μια ακόμη Κυριακή μέλη που έχουν συστήσει την Κυνηγετική Ομάδα Φαρκαδόνας και Περιχώρων και ασκούν το αγαπημένο τους χόμπι το κυνήγι συναντήθηκαν σε ορεινές περιοχές της περιοχής μας.

Αυτή τη φορά η συνάντηση τους, πέραν από την εξάσκηση του χόμπι είχε και γιορτινό χαρακτήρα. Με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου τα μέλη της ομάδας αντάλλαξαν ευχές, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Την πίτα έκοψε ο αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας και συνάδελφος κυνηγός κ. Γιάννης Γεωργόπουλος. Φυσικά από την υπαίθρια εκδήλωση που στήθηκε στο βουνό βρέθηκαν μεταξύ των άλλων, ο πρόεδρος της Ζ Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Μπαλατσός, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Φαρκαδόνας κ. Πέτρος Παλάντζας και ο πρώην δήμαρχος Πελινναίων κ. Τάκης Χατζής.

Ευχή όλων η νέα χρονιά να φέρει υγεία, προστασία του περιβάλλοντος και πολλές θηραματικές επιτυχίες. Από την υπαίθρια εκδήλωση δεν έλειψε η κουβεντούλα γύρω από τις περσινές επιτυχίες της ομάδας που σκόρπισαν ικανοποίηση στο κάθε της μέλος.

Το φλουρί έπεσε στο εκπαιδευτήριο Κυνηγόσκυλων του Δήμου.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia