Στο Ρίζωμα για ανάπτυξη και έργα ο Δήμαρχος Τρικκαίων.

Νέες επαφές του Δημάρχου Τρικκαίων για θέματα χωριών του Δήμου. Αυτή τη φορά, στο Ρίζωμα, όπου το βράδυ της Τρίτης 29 Ιανουαρίου ο Δημήτρης Παπαστεργίου συναντήθηκε με τον τοπικό αντιδήμαρχο Αχιλλέα Λασπά και τα μέλη του τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας με επικεφαλής την πρόεδρο κ. Ελ. Καραβασίλη.
Η συνάντηση εντάσσεται σε μια συνεχή επικοινωνία και επαφή με τα μέλη των κατά τόπους Συμβουλίων, προκειμένου να προωθηθεί ο προγραμματισμός έργων. Εξάλλου ήδη από τις αρχές Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι συναντήσεις με τους προέδρους ανά τομέα, ώστε να συζητηθούν τα βασικά θέματα κάθε χωριού. Πλέον τα θέματα αυτά εξειδικεύονται ανάλογα με τον βαθμό προτεραιότητας για τον Δήμο, ώστε να προωθηθούν ταχύτερα.
Στο Ρίζωμα, η συνάντηση αφορούσε τα θέματα καθημερινότητας και άμεσων δράσεων, όπως την πλατεία του χωριού, τη σήμανση πέριξ του σχολείου, επισκευές στο παλιό Δημοτικό Σχολείο. Κυρίαρχο θέμα, βεβαίως, η αξιοποίηση και οι δράσεις για τον Ιαματικό Πόρο Ριζώματος, που αποτελεί σημαντικό στοιχείο της αναπτυξιακής προσπάθειας του Δήμου Τρικκαίων.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia