Συγχαρητήριο μήνυμα για τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων από την Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο Παναγιώτα Μανταλιά Μουρκάκη.

Συγχαρητήριο μήνυμα για τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων από την Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο Παναγιώτα Μανταλιά Μουρκάκη.

Η εισαγωγή στις σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μέσω των πανελληνίων εξετάσεων αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα σε κάθε σχολική χρονιά. Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής αποτελεί την κορύφωση της αγωνίας χιλιάδων υποψηφίων και των οικογενειών τους.

Συγχαίρω θερμά όλους τους/τις επιτυχόντες/επιτυχούσες που πραγματοποίησαν το όνειρο τους και κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολές της επιλογής τους.  Η επιτυχία τους αυτή αποτελεί επιβράβευση της πολύχρονης προσπάθειάς τους για την κατάκτηση της γνώσης. Μια επιτυχία που είναι αναμφίβολα προσωπική. Παράλληλα όμως σε αυτή την επιτυχία συνέβαλλαν σημαντικά τόσο οι εκπαιδευτικοί, που με ευσυνειδησία καθοδήγησαν τη μελέτη τους, όσο και οι γονείς και οι οικογένειές τους που στάθηκαν αρωγοί στο πλευρό τους.

Εύχομαι σε όλους να απολαύσουν αυτή τη νέα διαδρομή να αποκομίσουν εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν να διαμορφώσουν μια ισχυρή προσωπικότητα αλλα και μια επιτυχημένη επαγγελματική ταυτότητα.

Ωστόσο, όσοι/όσες δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία τη δοκιμασία αυτή, να μην αποκαρδιωθούν. Χρειάζεται υπομονή, επιμονή και θάρρος να αρπάξουν νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπροστά τους. Να τις διεκδικήσουν με θέληση και αποφασιστικότητα. Όπως και να το δούμε η πραγματικότητα στην οποία ζούμε όλοι απαιτεί ανθρώπους που είναι ικανοί και έχουν την κλήση να σκέφτονται έξω από τα συνηθισμένα, να παρατηρούν και να χρησιμοποιούν την κριτική σκέψη.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia