Συνάντηση Σκρέκα – Μπρίζη για ZipLine – Flying Fox στην Ελάτη

Σημαντική συνάντηση για την τουριστική ανάπτυξη της κοινότητας Ελάτης πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουνίου 2022 στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας μεταξύ του Υπουργού κου Κων/νου Σκρέκα – συντοπίτη και λάτρη της περιοχής – και του Προέδρου της Κοινότητας κου Κώστα Μπρίζη.
Στον Υπουργό παρουσιάστηκε το επιχειρηματικό σχέδιο της κοινότητας για την ανάπτυξη στην περιοχή ενός πρωτοποριακού έργου ZipLine – Flying Fox (εναέρια τροχαλία) που θα συμβάλλει τόσο στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη όσο και στην περιβαλλοντική προστασία ως πόλος έλξης για τους λάτρεις της φύσης επισκέπτες μας.
Η συγκεκριμένη δραστηριότητα περιλαμβάνεται στις δραστηριότητες ήπιας περιπέτειας, έχει φίλους σε όλο τον κόσμο θα αναδείξει ακόμη περισσότερο την πανέμορφη φύση μας και θα δώσει την δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν από ψηλά, πετώντας τις ομορφιές της.
Ο Υπουργός δεσμεύτηκε να συνδράμει τις προσπάθειες της κοινότητας Ελάτης, όπως έχει αποδείξει ότι κάνει και σε άλλες περιπτώσεις για τον τόπο, ώστε να γίνει πραγματικότητα η βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής με καινοτόμες παρεμβάσεις..
Η υλοποίηση του έργου-σταθμού Zipline – του πρώτου στην Ελλάδα – θα καθιερώσει την περιοχή μας ως τουριστικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου προσφέροντας ασφαλή ψυχαγωγία, συγκινήσεις, θέσεις απασχόλησης και ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για την ευρύτερη περιοχή του Νομού Τρικάλων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia