Συνάντηση Χατζηδάκη με Μικέλη Χατζηγάκη

Συνάντηση είχε ο Μικέλης Χατζηγάκης με τον Κωστή Χατζηδάκη στο πολιτικό γραφείο του Αντιπροέδρου της ΝΔ στην Αθήνα. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τρόπους και προτάσεις ενίσχυσης των δημόσιων οικονομικών αλλά και των κόκκινων δανείων.

Ο Τρικαλινός εμπειρογνώμονας του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος εργάζεται επι των οικονομικών τόνισε πως η ΝΔ έχει ήδη παρουσιάσει μια πρώτη δέσμη μέτρων που θα ανακουφίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις και θα τους δίνει μια δεύτερη ευκαιρία να ξανασταθούν στα πόδια τους. «Ο στόχος της ΝΔ», υποστήριξε ο Μικέλης, «είναι να δώσει κίνητρα και ευκαιρίες στους ανθρώπους που χτυπήθηκαν από την κρίση, και παράλληλα προσπαθεί να εντοπίσει τους στρατηγικούς κακοπληρωτές που ενώ έχουν δεν πληρώνουν. Σε αυτό το πλαίσιο πρέπει να υπάρξει μια διαχωριστική γραμμή μεταξύ των έντιμων συμπολιτών μας και των στρατηγικών κακοπληρωτών». Συγχρόνως, για τα νοικοκυριά που έχουν πραγματική δυσκολία πληρωμής η ΝΔ προβλέπει την διευθέτηση των οφειλών τους και την διάσωση της πρώτης κατοικίας τους. Επιπλέον, δίνει προτεραιότητα στην ενίσχυση των ειρηνοδικείων των μεγάλων αστικών κέντρων για την ταχύτερη εκδίκαση των υποθέσεων.

Ο Μικέλης δεν παρέλειψε να αναφέρει στον Αντιπρόεδρο της ΝΔ και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Τρίκαλα που έχουν ξεχαστεί επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ. Προβλήματα όπως η έλλειψη αρδευτικών έργων για να αντιμετωπιστεί η μεγάλη λειψυδρία που υπάρχει στην περιοχή και ταλανίζει χιλιάδες αγρότες ή η ακατανόητη καθυστέρηση ολοκλήρωσης του Ε 65. Όπως, επίσης, του υπογράμμισε την μεγάλη αδικία που υπέστησαν τα Τρίκαλα με την αποχώρηση των σχολών και την «πανεπιστημιακή απομόνωση» του νομού μετά την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης. 

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia