Συνεχίζει ακάθεκτος ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαρκαδόνας Μιχάλης Μπαγιώτης!

Με συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, ο Μιχάλης Μπαγιώτης ευχαρίστησε όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν μετά το τροχαίο και δηλώνει έτοιμος για δυναμική πορεία μέχρι την κάλπη!

Λίγες μέρες πριν ως οδηγός, έκανα ένα τραγικό αλλά τόσο συνηθισμένο λάθος. Ο Θεός όμως αποφάσισε να μείνω στη ζωή και με έκανε να δω αυτή με άλλο μάτι. Εισέπραξα την αμέριστη αγάπη και φροντίδα της οικογένειάς μου, των φίλων μου, των συνεργατών μου και ενός πλήθους κόσμου που πραγματικά με συγκίνησε. Με τίμησαν με το πραγματικό ενδιαφέρον τους, τις επισκέψεις τους, τα μηνύματά τους, τα τηλεφωνήματά τους και την προσπάθειά τους να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν. Αυτή όμως η αγάπη και το ενδιαφέρον, αναζωπύρωσαν και πολλαπλασίασαν την υποχρέωσή μου να σταθώ δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους και να τους το ανταποδώσω πολυεπίπεδα. Η υπόσχεσή τους ότι θα είναι δίπλα μου είναι επούλωση στις πληγές μου και ο λόγος που επισπεύδει την ανάρρωσή μου. 
Ευχαριστώ όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χειρουργικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπως και όλους εσάς που μου συμπαρασταθήκατε ακόμα και πέρα από αντιπαλότητες. Έχουμε έναν αγώνα μπροστά μας ,ο οποίος με τόση αγάπη και πραγματικό ενδιαφέρον, δεν μπορεί παρά να είναι ελπιδοφόρος. Είμαι, είμαστε εδώ, δυνατοί , υγιείς ,ενωμένοι για να προχωρήσουμε, να δουλέψουμε, να πετύχουμε για ένα « ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ».

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia