Συνεχίζεται η καλή συνεργασία ανάμεσα στο Δήμο Πύλης και το Δασαρχείο Περτουλίου.


Ευρεία σύσκεψη έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Πύλης μεταξύ του Δημάρχου Πύλης κ. Κωνσταντίνου Μαράβα και του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημιακού Δάσους Περτουλίου κ. Ιωάννη Γήτα, παρουσία του Δασάρχη Περτουλίου κ. Νικολάου Χασάναγα, του Προέδρου του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστου Νάκου, του Αντιδημάρχου Έργων κ. Κων/νου Ούτρα, του Δ/ντή Οικονομικών  και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύλης κ. Παναγιώτη Τσαχρήστου, του Προϊσταμένου της Πολεοδομίας του Δήμου Πύλης κ. Στέφανου Παιδή και του Συντονιστή Γραμματέα της Ν.Ε Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστου Μπάντζιου.

Ακολούθως άρχισε η συζήτηση που διήρκησε περίπου μία (1) ώρα των παρακάτω θεμάτων στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας του Δήμου Πύλης με το Δασαρχείο Περτουλίου.

Α.  Για το χιονοδρομικό Κέντρου Περτουλίου και την συνέχιση λειτουργίας του.

Β.  Για τις εξελίξεις του ορεινού Καταφύγιου

Γ.   Μελέτη χώρου Αναψυχής στην θέση Αγίας Κυριακής στην είσοδο του Χωριού Περτουλίου  με υπαίθριο Κάμπινγκ. 

Δ.  Ανάθεση μελέτης για δύο περιπατητικά μονοπάτια στο Περτούλι προς το Καταφύγιο.

Ε.  Για την ανασύσταση του υπάρχον  Εργοστασίου Ξυλείας Πριονιστηρίου που είναι εγκαταλελειμμένο στην είσοδο του Περτουλίου.

Ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας επισήμανε την καλή συνεργασία του Δήμου  και της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Π.Θ. για τις μελέτες που πρόκειται να γίνουν  για τα παραπάνω έργα.

Επίσης τονίστηκε στην σύσκεψη όλα αυτά  θα πραγματοποιηθούν με την προϋπόθεση να μην υποστεί βλάβη ο Περιβαλλοντικός χαρακτήρας του Δάσους όλης της περιοχής. 

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia