ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρικάλων: Άμεσα εκλογές γιατί ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στις 15 Μαΐου ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ένα κόμμα πιο ισχυρό, πιο μαζικό, με ενότητα και μαχητικότητα.

 Για πρώτη φορά η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ εκλέχτηκε από τα μέλη του ενώ για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν πάνω από 150 χιλιάδες μέλη ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε 172 χιλιάδες. Στόχος όλων μας είναι τα  172.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να μην είναι απλώς ενεργά στην κομματική καθημερινότητα, στις δραστηριότητες του κόμματος, αλλά να συμμετάσχουν ενεργά στα συνδικάτα, στην τοπική αυτοδιοίκηση, στους εργασιακούς χώρους, στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ. 

Είμαστε το πρώτο κόμμα το οποίο καταστατικά εφάρμοσε την ισάριθμη εκπροσώπηση  ανδρών και γυναικών. 

Ερχόμαστε στην πράξη να δηλώσουμε ότι οι γυναίκες, πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες και ίση εκπροσώπηση, σε αντίθεση με τον κ. Μητσοτάκη που το 2019 δεν έβρισκε γυναίκες για να στελεχώσει την κυβέρνηση του γιατί «οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την πολιτική».

Με εργαλείο και όπλο την ομόφωνα ψηφισμένη πολιτική απόφαση στο τελευταίο μας συνέδριο, έχοντας απολύτως κοστολογημένες και τεκμηριωμένες προτάσεις σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες, ζητάμε άμεσα εκλογές γιατί ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

 Στόχος μας είναι να αλλάξει η κυβέρνηση και να απαλλαγούμε από την πολιτική Μητσοτάκη. 

Δίνουμε τη μάχη για να κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές, και τη δίνουμε προγραμματικά μέσα από τις προτάσεις μας για ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και του ΕΣΥ, για ρύθμιση και διαγραφή του πανδημικού χρέους, για στήριξη της εργασίας, για την άμεση αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ, για την ενίσχυση των εργασιακών δικαιωμάτων, για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, για τους θεσμούς και τη Δημοκρατία.

Σε ότι αφορά το ψηφοδέλτιο  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο νομό μας, η συγκρότηση του, σύμφωνα με τη δήλωση του προέδρου Αλέξη Τσίπρα, θα ολοκληρωθεί κατά 80% μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Αυτό θα γίνει σύμφωνα με τις καταστατικές μας δεσμεύσεις (50% άνδρες-50%γυναίκες) και τον οδικό χάρτη που θα ανακοινωθεί στο άμεσο διάστημα από την Κ.Ε και τα αρμόδια όργανα του κόμματος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia