Σωτήρης Μπλέτσας: Οι ψηφοφόροι δεν μπορεί να είναι «στόχοι» των όποιων πολιτευτών, αλλά αποτελούν τους μόνους και αποκλειστικούς εντολείς

Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί θυμίζει η κατάσταση στο Τρικαλινό ΠΑ.ΣΟ.Κ – ΚΙΝ.ΑΛ, μετά το ζήτημα που προέκυψε με τις δημοσκοπήσεις.

Μετά τον Γ. Ηλιάδη και ο Σ. Μπλέτσας με ανάρτηση του στα Soial Media για το θέμα, γράφει τα εξής:

«Για τις ιδιόμορφες και «κατασκευασμένες» δημοσκοπήσεις στα Τρίκαλα, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, έχω να δηλώσω ότι :
Τα πραγματικά προβλήματα των Τρικαλινών και όλου του Ελληνικού λαού είναι η φτώχεια, η ανέχεια, η ακρίβεια και το έλλειμμα δημοκρατίας και πολιτικής. Οι προσωπικές φιλοδοξίες δεν αφορούν κανένα και παραμένουν άνευ νοήματος, ειδικά αν δεν συνοδεύονται με στιβαρές και φερέγγυες πολιτικές προτάσεις και δεν υπηρετούν συλλογικά οράματα και στόχους. Πόσο μάλλον όταν γίνονται με τρόπο αθέμιτο και αντιδεοντολογικό. Οι ψηφοφόροι δεν μπορεί να είναι «στόχοι» των όποιων πολιτευτών, αλλά αποτελούν τους μόνους και αποκλειστικούς εντολείς, ειδικά για όσους από εμάς υπηρετούμε την δημοκρατική παράταξη.

Σε ότι με αφορά προσωπικά, ήμουν και παραμένω ένας στρατιώτης της παράταξης. Δεν είναι αυτοσκοπός για μένα να εκλεγώ βουλευτής, Εάν η παράταξη κρίνει ότι μπορώ να προσφέρω στον τόπο μου, εγώ θα είμαι εκεί για να το κάνω. Τόσο απλά είναι τα πράγματα»!

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia