Σύριζα Τρικάλων : Κάποιος…να μας φυλάει

Με αφορμή την ανάρτηση της «είδησης» σε τοπικό site, ότι «υπάρχει εντολή για αυξημένη φύλαξη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και των τριών βουλευτών του, γεγονός που αποδυναμώνει την αστυνομική επιτήρηση της πόλης μας», καταγγέλλουμε τη συνεχιζόμενη τακτική των fake news που μεθοδεύεται από συγκεκριμένους πολιτικούς κύκλους με προφανή στόχο να πλήξουν την πολιτική και τις πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ και των βουλευτών μας.

Ουδέποτε ζητήθηκε ούτε χρειάζεται αστυνομική φύλαξη, αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και η Αστυνομική Διεύθυνση, τόσο από το κόμμα μας, όσο και από τους βουλευτές μας.

Την περίοδο που σήμερα διανύουμε, μετά την επιτυχή έξοδο της χώρας από τα μνημόνια που οι πολιτικές των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μας οδήγησαν, τα μέτρα κοινωνικής προστασίας που νομοθετεί η Κυβέρνηση (κοινωνικό επίδομα, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, αύξηση του κατώτατου μισθού, κατάργηση του υποκατώτατου μισθού, προστασία της πρώτης κατοικίας, 120 δόσεις, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην υγεία και την παιδεία), οι πολίτες νοιώθουν, για πρώτη φορά μετά από εννέα χρόνια, την στήριξη της πολιτείας και την αναγνώριση των θυσιών που υπέστησαν.

Αντιλαμβάνονται, επίσης, την πατριδοκαπηλία που επιχειρείται, με προφανείς ψηφοθηρικούς σκοπούς, από συντηρητικούς και λαϊκίστικους κύκλους, με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών.

Μία συμφωνία που τυγχάνει της σχεδόν απόλυτης αναγνώρισης της Διεθνούς Κοινότητας, ενισχύει τον πολιτικό και αναπτυξιακό ρόλο της χώρας, χωρίς την εκχώρηση κανενός κυρίαρχου δικαιώματός μας και αποδεικνύει ότι το να «αγαπάς τη χώρα σου, δεν σημαίνει ότι πρέπει να μισείς τις άλλες χώρες».

Οι γνωστοί κύκλοι που διοχετεύουν αυτές τις «ειδήσεις» και η ψηφοθηρική τους επένδυση στο φόβο και την ανασφάλεια των πολιτών, να συνειδητοποιήσουν ότι οι εποχές αυτές πέρασαν και οι πολίτες έχουν αυξημένα κριτήρια των πολιτικών, των προσώπων και των προθέσεων.

Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia