Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ πρωτοπορούν και δείχνουν το δρόμο της εξέλιξης…..

Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ, το μοναδικό Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης με πιστοποίηση ISO 9001:2015 στην Ελλάδα, πρωτοπορεί και πράττει τα αυτονόητο θέτοντας τις κατευθυντήριες γραμμές οργάνωσης σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας με σκοπό την διαρκή βελτίωση.

Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ προχώρησαν στη σύναψη Συμβολαίου Γενικής Αστικής Ευθύνης με την INTERAMERICAN με σκοπό την ολοκληρωμένη κάλυψη των παιδιών που συμμετέχουν, του εκπαιδευτικού προσωπικού και τη λειτουργία των εγκαταστάσεων των δομών μας. 

Τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ επιθυμώντας να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στην δημιουργική απασχόληση των παιδιών συμμορφώνονται πλήρως με τον Κανονισμό ΕΕ 2019/679 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων των φυσικών προσώπων. Για την παρακολούθηση όλων των στοιχείων της συμμόρφωσης διενεργείτε συνεχής έλεγχος των μεταβολών και επικαιροποίηση των διαδικασιών επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και σε ελέγχους της εφαρμογής της συμμόρφωσης από τους υπεύθυνους και το προσωπικό, προχωρώντας σε εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση του προσωπικού σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Για τα ΚΔΑΠ Μάθηση

Νίκος Τσιακάρας

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia