ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΤα Τρίκαλα γιόρτασαν τα “Ελευθέρια” με μάσκες (βίντεο)

Με κάθε επισημότητα και τηρώντας ευλαβικά τα μέτρα κατά της πανδημίας, πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα Τρίκαλα οι εκδηλώσεις εορτασμού για την απελευθέρωση των Τρικάλων από την Τουρκική κατοχή. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως για την ημέρα μνήμης της Απελευθέρωσης της Πόλεως των Τρικάλων Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη των Στρατιωτικών και Πολιτικών Αρχών της πολης. Στην συνέχεια τελέστηκε τρισάγιο...

Με κάθε επισημότητα και τηρώντας ευλαβικά τα μέτρα κατά της πανδημίας, πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα Τρίκαλα οι εκδηλώσεις εορτασμού για την απελευθέρωση των Τρικάλων από την Τουρκική κατοχή.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως για την ημέρα μνήμης της Απελευθέρωσης της Πόλεως των Τρικάλων Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη των Στρατιωτικών και Πολιτικών Αρχών της πολης.

Στην συνέχεια τελέστηκε τρισάγιο από τους Μητροπολίτες Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομο και Αρκαλοχωρίου Κρήτης Ανδρέα και έγινε κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του Νικόλαου Στουρνάρα ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους πεσόντες.

Η εκδήλωση τιμής ολοκληρώθηκε με την απαγγελία του Εθνικού Ύμνου.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.