Τελική ευθεία για το αθλητικό πάρκο – προπονητικό κέντρο στη Σωτήρα


Ο Δήμος Τρικκαίων παρέλαβε και τα αποδυτήρια – Ποιες εργασίες απομένουν όργανα άθλησης και εξοπλισμό.

Σημαντική ημέρα η 24η Ιανουαρίου 2022 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στα Τρίκαλα. Ο Δήμος Τρικκαίων παρέλαβε και τα αποδυτήρια του υπό δημιουργία προπονητικού κέντρου της Σωτήρας, οπότε είναι θέμα χρόνου, να το παραχωρήσει προς χρήση στον ερασιτέχνη ΑΟΤ. Η σχετική απόφαση θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων, τους αμέσως επόμενους μήνες.


Παράλληλα, σύντομα θα ολοκληρωθούν και οι πρόσθετες εργασίες στον εξωτερικό χώρο του πάρκου, οπότε οι πολίτες θα μπορούν να απολαμβάνουν καλύτερη διαδρομή και εξοπλισμό για την άθλησή τους.


Η αντιδήμαρχος Αθλητισμού Εφη Λεβέντη , παρόντος του αντιδημάρχου Εργων Γιώργου Καταβούτα, παρέλαβε από την ΠΕ Τρικάλων τα κλειδιά των αποδυτηρίων που χρηματοδότησε η Αντιπεριφέρεια. Παρόντες ήταν και οι δύο εργολάβοι, κ. Κοσμάς και Σγουραλής.
Ετσι, ένας κύκλος έκλεισε, μετά τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου προ 4,5 ετών, όταν παραχώρησε αθλητικές εγκαταστάσεις στον ερασιτέχνη ΑΟΤ. Εκτοτε, έγινε σειρά έργων με τη συνεργασία όλων των πλευρών (Δήμος Τρικκαίων, Περιφέρεια Θεσσαλία – ΠΕ Τρικάλων, ερασιτέχνης ΑΟΤ) και πλέον απομένουν κάποια συμπληρωματικά έργα, τόσο στο πάρκο, όσο και στο κέντρο.


Τα έργα
Η πλευρά της ΠΕ Τρικάλων, ολοκλήρωσε τα αποδυτήρια και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα.
Η πλευρά του Δήμου Τρικκαίων με προηγούμενες εργολαβίες ολοκλήρωσε:

 • υποβάσεις γηπέδων ποδοσφαίρου
 • γήπεδα ποδοσφαίρου
 • αποστραγγιστικό δίκτυο
 • ύδρευση και αποχέτευση
 • φωτισμό
  Επίσης στο πάρκο, ολοκλήρωσε:
 • εξωτερικό διάδρομο περίπου 1.000 µ.
 • καθιστικά
 • δενδροφυτεύσεις
 • διαμόρφωση χώρου
  Απομένει η τοποθέτηση του εξοπλισμού στα αποδυτήρια, αλλά και η πρόσθετη διαμόρφωση του περιπατητικού διαδρόμου με επέκτασή του και με τοποθέτηση αθλητικών οργάνων εξωτερικού χώρου.
  Τα σχετικά με τη διαμόρφωση των αποδυτηρίων συζήτησε η κ. Λεβέντη με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη ΑΟΤ κ. Παρδάλη, ο οποίος βρέθηκε επίσης στον χώρο.
  Τα γήπεδα για τον σύλλογο θα είναι συνολικά 5 (το ένα εξ αυτών με συνθετικό χλοοτάπητα), ενώ έχουν προβλεφθεί ακόμη, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου για τους πολίτες, γήπεδα μπάσκετ και τένις.
  Με την ολοκλήρωση των εργασιών, ο «δεύτερος Αη Γιώργης» θα είναι πλήρως έτοιμος για τους πολίτες και για τον ερασιτέχνη ΑΟΤ.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia