Την Παρασκευή το 4ο Opera Gala Δημήτρης Καβράκος – Προμήθεια Δελτίων Εισόδου

Την Παρασκευή το 4ο Opera Gala Δημήτρης Καβράκος – Προμήθεια Δελτίων Εισόδου

Ο Δήμος Τρικκαίων και το Μουσείο Τσιτσάνη υποδέχονται για 4η χρονιά το Opera Gala Δημήτρης Καβράκος. Παρουσία του σπουδαίου τρικαλινού καλλιτέχνη οι 9 τραγουδιστές και τραγουδίστριες αναμένεται για μια ακόμη χρονιά να εντυπωσιάσουν το τρικαλινό κοινό, ερμηνεύοντας άριες και λυρικά τραγούδια.

Η έναρξη της συναυλίας θα γίνει στις 21:00 την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023, στο Υπαίθριο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο, στο Φρούριο. Η προσέλευση θα γίνει στις 20:30. Η είσοδος θα γίνεται με Δελτία Ελεύθερης Εισόδου, τα οποία οι ενδιαφερόμενοι/ες θα προμηθεύονται ως εξής:
– με ένα απλό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση tsitsanis@trikalacity.gr
– Με κάθε e-mail θα δίνονται ΑΥΣΤΗΡΑ έως και 2 ΔΕΛΤΙΑ
– Σε κάθε e-mail θα πρέπει να αναγράφεται ο τηλεφωνικός αριθμός των ενδιαφερομένων και το όνομα, για να γίνεται η ταυτοποίηση
– Τα Δελτία θα αποστέλλονται με ηλεκτρονική μορφή στο ίδιο e-mail, από το οποίο έγινε η αίτηση.
– Οι αιτήσεις ξεκινούν από τις 09:00 το πρωί της Τετάρτης 23 Αυγούστου 2023.
Συμμετέχουν οι: Ματίνα Τσαρουχά (σοπράνο), Αννυ Φασσέα (σοπράνο), Κατερίνα Αλεξίου (μέτζο σοπράνο), Αρτεμις Μπόγρη (μέτζο σοπράνο), Μανώλης Κοκκώνης, (τενόρος), Αντώνης Κορδοπάτης (βαρύτονος), Μάνος Παπαδόπουλος, (βαρύτονος), Χριστόφορος Σταμπόγλης (βαθύφωνος), Δημήτρης Γιάκος (συνοδεία στο πιάνο). Η παρουσίαση είναι της Ελενας Μελισσίδη.
Το πρόγραμμα και τα βιογραφικά είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων, στη διεύθυνση https://trikalacity.gr/4o-opera-gala-dimitris-kavrakos/

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia