Τιμήθηκε στα Τρίκαλα από την Ι.Ρ.Α. ο προστάτης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Απόστολος Παύλος (ΦΩΤΟ)

Μέσα σε κλίμα θρησκευτικής ευλάβειας και κατάνυξης η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων (Ι.Ρ.Α.) τέλεσε το πρωί της Πέμπτης 29 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων, Θεία Λειτουργία μετά Αρτοκλασίας και υψώματος, στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτη του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, Απόστολου των Εθνών Παύλου.

Στη Θεία Λειτουργία που τελεστηκε παρουσία πληθους πιστών, χοροστάτησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών, Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος Κανίνας.

Παρευρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Αθανάσιος Καππάς, ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Τρικάλων Γιώργος Λιούρας, ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Τρικάλων Κωνσταντινος Κωστακόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων Γιάννης Αναγνώστου, ο Διοικητής του Α.Τ. Πύλης Χρήστος Παπαδογιάννης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων (Ι.Ρ.Α.) Βασίλης Δραγούτσος, η δήμαρχος Τρικκαίων Νικολέτα Μπρουζούκη, ο πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης του δήμου Τρικκαίων Γιώργος Ζιώγας, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Γακόπουλος, η αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Πύλης Χαρά Καλιώρα, δεκάδες Αστυνομικοί με τις οικογένειες τους και πλήθος κόσμου.

Copyright 2024

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia