ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΤο Εργατικό Κέντρο τίμησε την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Την ημέρα μνήμης και διεκδικήσεων για τους εργάτες τίμησε σήμερα η διοίκηση το Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Τρικάλων με κατάθεση στεφάνου στον χώρο της πλατείας του Εργάτη. Στη συμβολική εκδήλωση τιμής των πρωτοπόρων αγωνιστών του εργατικού κινήματος, το παρών έδωσε αντιπροσωπευτική ομάδα του ΔΣ, τηρώντας τις αποστάσεις λόγω της πανδημίας. Ο Πρόεδρος του ΕΚΤ Γιάννης Οικονόμου, ο Γραμματέας Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, η ταμίας Μάνη Γιαννοτάκη, τα μέλη Θωμάς Χαχάμης και Γιώργος Ανδριόπουλος, καθώς και ο τέως Προέδρος Στέφανος...

Την ημέρα μνήμης και διεκδικήσεων για τους εργάτες τίμησε σήμερα η διοίκηση το Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Τρικάλων με κατάθεση στεφάνου στον χώρο της πλατείας του Εργάτη.

Στη συμβολική εκδήλωση τιμής των πρωτοπόρων αγωνιστών του εργατικού κινήματος, το παρών έδωσε αντιπροσωπευτική ομάδα του ΔΣ, τηρώντας τις αποστάσεις λόγω της πανδημίας.

Ο Πρόεδρος του ΕΚΤ Γιάννης Οικονόμου, ο Γραμματέας Παναγιώτης Διαμαντόπουλος, η ταμίας Μάνη Γιαννοτάκη, τα μέλη Θωμάς Χαχάμης και Γιώργος Ανδριόπουλος, καθώς και ο τέως Προέδρος Στέφανος Μητσικός, εναπόθεσαν λουλούδια και τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των χαμένων αγωνιστών.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.