Τρίκαλα:Το Εργατικό Κέντρο ιδρύει Θεατρικό Εργαστήρι!

Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου  του Νομού Τρικάλων, αποφάσισε ομόφωνα στην συνεδρίαση που έγινε στις 14 Ιανουαρίου 2020, την ίδρυση Θεατρικού εργαστηρίου για παιδιά και ενήλικες.

Την δράση ανέλαβε να οργανώσει η ηθοποιός, εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού και σκηνοθέτης κα Σία Φαράκη.

Επίσης αποφασίστηκε η συνεργασία με τον Σύλλογο αποφοίτων 1ου Σ.Δ.Ε. Ακαδημία Πλάτωνος, ο οποίος είχε συνεργαστεί και παλαιότερα, σε διάφορες δράσεις με το Εργατικό Κέντρο.

Το θεατρικό εργαστήρι αφορά σε παιδιά ανέργων και εργαζομένων.

Στο τμήμα των ενηλίκων επίσης μπορούν να γραφτούν και άνεργοι και εργαζόμενοι και η δράση είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.

Το θεατρικό παιχνίδι και εργαστήρι είναι καλλιτεχνική και παιδαγωγική δημιουργική δραστηριότητα που προσφέρει στα παιδιά και στους ενήλικες άμεση ικανοποίηση, χαρά και απόλαυση.

Το Θεατρικό Παιχνίδι χρησιμοποιεί τις τεχνικές του θεάτρου, με στόχο να απελευθερώσει τη φαντασία του συμμετέχοντα, να οξύνει τις αισθήσεις, τις εκφράσεις και τη σκέψη του, να αναπτύξει τη δημιουργικότητα του, να πλουτίσει το λεξιλόγιο του και να αναπτυχθεί ως προσωπικότητα ολόπλευρα μέσα από την κατανόηση του εαυτού του και του κόσμου.

Είναι κυρίως, ένας τρόπος να επικοινωνούμε και μέσα από τα αισθήματά μας. Με αυτή την δράση το Εργατικό Κέντρο προσπαθεί να κάνει μια καινούργια αρχή και να έρθει μέσω του πολιτισμού και της προσφοράς πιο κοντά τόσο στον άνεργο, όσο και στο εργαζόμενο. 

Για πληροφορίες εγγραφές παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Φαράκη στο 6937090907 6-8μ.μ.

Μετά τιμής ο Πρόεδρος Ιωάννης Οικονόμου.

Copyright 2022

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia