ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΤρίκαλα: αυτοκίνητο έκοψε στα δύο στύλο της ΔΕΗ

Χωρίς ρεύμα έμεινε χθες το Ριζαριό εξαιτίας της σύγκρουσης ιχ αυτοκινήτου σε στύλο της ΔΕΗ που δημιούργησε σημαντικά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της περιοχής. Η σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην επαρχιακή οδό Ριζαριού Λογγου, με αποτέλεσμα να κοπεί στα δύο ο στύλος της ΔΕΗ και το μεγαλύτερο τμήμα του να βρίσκεται “μετέωρο”, όντας δεμένο στα σύρματα! Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός που έχασε τον έλεγχο του οχήματος είναι καλά στην υγεία του, όμως...

Χωρίς ρεύμα έμεινε χθες το Ριζαριό εξαιτίας της σύγκρουσης ιχ αυτοκινήτου σε στύλο της ΔΕΗ που δημιούργησε σημαντικά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της περιοχής. Η σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην επαρχιακή οδό Ριζαριού Λογγου, με αποτέλεσμα να κοπεί στα δύο ο στύλος της ΔΕΗ και το μεγαλύτερο τμήμα του να βρίσκεται “μετέωρο”, όντας δεμένο στα σύρματα!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός που έχασε τον έλεγχο του οχήματος είναι καλά στην υγεία του, όμως το μαύρο αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Οι διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν την αστυνομία που έσπευσε στον τόπο του συμβάντος.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.