Τρίκαλα: Δεν έστησαν πάγκους οι παραγωγοί στη λαϊκή του ΟΣΕ (βίντεο)

Ένταση σημειώθηκε ανάμεσα σε παραγωγούς και μικροπωλητές στη λαϊκή αγορά του ΟΣΕ για τις αποστάσεις των 5 μέτρων που πρέπει να κρατάνε λόγω των έκτακτων μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τα νέα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες από τον Δήμο Τρικκαίων για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, οι πάγκοι πρέπει να έχουν απόσταση πέντε μέτρων ο ένας από τον άλλον, όμως οι παραγωγοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τα δύο μέτρα που έχουν στη διάθεσή τους για να πουλήσουν την πραμάτεια τους.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως αφορά τη «μεσαία σειρά» των παραγωγών, που βάσει των νέων μέτρων πρέπει να μεταφερθούν σε άλλα σημεία που τους βρίσκουν κάθετα αντίθετους.

Όπως τόνισε στο trikalafocus ο πρόεδρος του Σωματείου Παραγωγών νομού Τρικάλων Αχιλλέας Κούκος «Στα δύο μέτρα δεν μπαίνουν πάγκοι… Δεν ήρθε κανείς αρμόδιος από τον Δήμο Τρικκαίων για να οργανώσει την ανάπτυξη της Λαϊκής στον ΟΣΕ. Αν αναπτύξουμε τους πάγκους μας στα 5 μέτρα, οι παραγωγοί θα φτάσουν στη διάβαση, στα Σαράγια»

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι παραγωγοί των Τρικάλων δεν διέθεσαν τα προϊόντα τους στη λαϊκή και παρότρυναν τους συναδέλφους τους να συνταχθούν με την απόφαση του σωματείου.

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia