ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΤρίκαλα: Παραγωγός θέλει να χαρίσει στον κόσμο ένα τόνο μαρούλια!

Την πρόθεση του να μοιράσει στον κόσμο ένα τόνο μαρούλια ώστε να υπάρχει στο γιορτινό τραπέζι των Τρικαλινών μια σαλάτα, εξέφρασε μιλώντας στον “ΖΥΓΟ”, ο πρόεδρος του Σωματείου Παραγωγών Τρικάλων Ευάγγελος Τσιανάκας. Το εγχείρημα βεβαία σε εποχές κορονοϊού δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς όπως υπογράμμισε, θα πρέπει να υπάρξει η κατάλληλη οργάνωση προκειμένου να διατεθούν τα μαρούλια το Μεγάλο Σάββατο, σύμφωνα με τα αναγκαία μέτρα πρόληψης και προετοιμασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας . Για τις προσπάθειες που καταβάλλουν...

Την πρόθεση του να μοιράσει στον κόσμο ένα τόνο μαρούλια ώστε να υπάρχει στο γιορτινό τραπέζι των Τρικαλινών μια σαλάτα, εξέφρασε μιλώντας στον “ΖΥΓΟ”, ο πρόεδρος του Σωματείου Παραγωγών Τρικάλων Ευάγγελος Τσιανάκας. Το εγχείρημα βεβαία σε εποχές κορονοϊού δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς όπως υπογράμμισε, θα πρέπει να υπάρξει η κατάλληλη οργάνωση προκειμένου να διατεθούν τα μαρούλια το Μεγάλο Σάββατο, σύμφωνα με τα αναγκαία μέτρα πρόληψης και προετοιμασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας .

Για τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι Τρικαλινοί φορείς ώστε να επιτευχθεί άνοιγμα της καθημερινής λαϊκής, ο γνωστός λαϊκατζής εμφανίστηκε απαισιόδοξος, ωστόσο θα περιμένει στη διάρκεια της ημέρας, μήπως υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.