ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΤρίκαλα: Στεφάνι από αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ για την Εργατική Πρωτομαγιά

Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων τίμησε την εργατική πρωτομαγιά με συμβολική συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των 5 Επονιτών. «Οι αγώνες και οι μάρτυρες της εργατικής τάξης για δημοκρατικά και εργασιακά δικαιώματα, ανθρώπινες αμοιβές και ασφάλεια στη δουλειά τιμώνται κάθε χρόνο την 1η Μαΐου. Η Εργατική Πρωτομαγιά, είναι ημέρα αγώνα για τους εργαζόμενους σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς σε όλα τα πλάτη και τα μήνη της Γης τα δικαιώματά τους παραβιάζονται με κάθε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων τίμησε την εργατική πρωτομαγιά με συμβολική συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των 5 Επονιτών.

«Οι αγώνες και οι μάρτυρες της εργατικής τάξης για δημοκρατικά και εργασιακά δικαιώματα, ανθρώπινες αμοιβές και ασφάλεια στη δουλειά τιμώνται κάθε χρόνο την 1η Μαΐου. Η Εργατική Πρωτομαγιά, είναι ημέρα αγώνα για τους εργαζόμενους σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς σε όλα τα πλάτη και τα μήνη της Γης τα δικαιώματά τους παραβιάζονται με κάθε τρόπο» ήταν το μήνυμα που εξέπεμψε η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, τηρώντας τις αποστάσεις για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

Σε δηλώσεις του, ο βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αξιοποιεί την πανδημία του κορονοϊού για να αναδιαρθρώσει της εργασιακές σχέσεις και να γκρεμίσει σημαντικές κατακτήσεις που θωρακίστηκαν με πολύ κόπο τα προηγούμενα χρόνια.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.