ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΤρίκαλα: Στο Νοσοκομείο γυναίκα μετά από επίθεση αδέσποτου σκύλου

Επίθεση από αδέσποτο σκύλο δέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής μια 60χρονη γυναίκα σε χωριό των Τρικάλων, με αποτέλεσμα να πέσει στο δρόμο και να σπάσει τον αγκώνα της. Το περιστατικό συνέβη στο Λογγάκι, όταν η 60χρονη προσπάθησε να απομακρύνει ένα μεγαλόσωμο σκύλο για να μπει στο αυτοκίνητο της που ήταν σταθμευμένο μπροστά στην επιχείρηση της. Το ζώο όμως έδειξε επιθετική συμπεριφορά με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να τρομάξει και να πέσει άτσαλα στο οδόστρωμα, σπάζοντας τον...

Επίθεση από αδέσποτο σκύλο δέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής μια 60χρονη γυναίκα σε χωριό των Τρικάλων, με αποτέλεσμα να πέσει στο δρόμο και να σπάσει τον αγκώνα της.

Το περιστατικό συνέβη στο Λογγάκι, όταν η 60χρονη προσπάθησε να απομακρύνει ένα μεγαλόσωμο σκύλο για να μπει στο αυτοκίνητο της που ήταν σταθμευμένο μπροστά στην επιχείρηση της. Το ζώο όμως έδειξε επιθετική συμπεριφορά με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να τρομάξει και να πέσει άτσαλα στο οδόστρωμα, σπάζοντας τον αγκώνα. Η άτυχη γυναίκα εισήχθη στο ΓΝ Τρικάλων όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Το πρόβλημα με τα αδέσποτα προσλαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις στην περιοχή των Τρικάλων και η πολιτεία οφείλει να δώσει οριστική λύση με μόνιμη φιλοξενία, απαλάσσοντας τα δύσμοιρα ζώα από τις κακουχίες των δρόμων.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.