ΠρωτοσέλιδοΤρίκαλαΤρίκαλα: Συνεχίστηκε και σήμερα η διανομή τροφίμων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διανομή κατ’οικον τροφίμων σε ωφελούμενους του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) από το Δήμο Τρικκαίων. Σήμερα, Τετάρτη, η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και το έκτακτο προσωπικό μοίρασαν πακέτα τροφίμων σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Μέχρι τώρα, η διανομή γινόταν σε συγκεκριμένα σημεία, ανά τριήμερο και ανά μεγάλες ομάδες πολιτών. Πλέον, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να τηρηθούν τα μέτρα αποτροπής εξάπλωσης του ιού, ο Δήμος Τρικκαίων...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διανομή κατ’οικον τροφίμων σε ωφελούμενους του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) από το Δήμο Τρικκαίων. Σήμερα, Τετάρτη, η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και το έκτακτο προσωπικό μοίρασαν πακέτα τροφίμων σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Μέχρι τώρα, η διανομή γινόταν σε συγκεκριμένα σημεία, ανά τριήμερο και ανά μεγάλες ομάδες πολιτών. Πλέον, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να τηρηθούν τα μέτρα αποτροπής εξάπλωσης του ιού, ο Δήμος Τρικκαίων προχώρησε στην κατ’ οίκον διανομή των τροφίμων.

Copyright 2020

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.