Τρίκαλα: Χρήσιμες πληροφορίες για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας.

Το Γραφείο ενημέρωσης και υποστήριξης της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας στα Τρίκαλα ενημερώνει ότι για όποιον το επιθυμεί παρέχονται υπηρεσίες υποστήριξης, όπως: εξατομικευμένη εκτίμηση άσκησης, γιόγκα, συμβουλές διατροφής, συμβουλές που αφορούν παροχές και υπηρεσίες του κράτους.

Επίσης, υπενθυμίζει ότι εδώ και λίγο καιρό έχουν θεσπιστεί οκτώ δωρεάν φυσικοθεραπείες τον μήνα για όσους πάσχουν από Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στον γιατρό σας.

Τέλος, ανακοινώνει ότι οργανώνει εκδήλωση για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας στην γειτονική πόλη της Καρδίτσας, στις 8 Δεκεμβρίου. Η εκδήλωση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς δεν έχει γίνει ποτέ άλλοτε εκδήλωση για την νόσο στην πόλη αυτή. Λόγω της κοντινής απόστασης, όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να παραβρεθούν, παρακαλούνται να το δηλώσουν, προκειμένου να εξεταστεί η πιθανότητα εκμίσθωσης ενός μικρού λεωφορείου.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6986797446 για πληροφορίες. Τέλος, θυμίζουμε  ότι το γραφείο μας είναι ανοιχτό, κατόπιν ραντεβού, στο 3ο ΚΑΠΗ, στον Μύλο του Ματσόπουλου, κάθε Πέμπτη, στις 6μμ.

Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Copyright 2023

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο της σελίδας καθώς και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του εκδότη.
Απαγορεύεται η ολική ή μερική αναδημοσίευση περιεχομένου χωρίς έγγραφη άδεια.

Μέλος του eMedia